Copierea proiectelor noastre nu se încadrează la plagiat

Copierea proiectelor noastre nu se încadrează la plagiat

Presiunea alegerilor și nu problemele celor racordați la termoficare l-a făcut pe Gheorghe Falcă, primarul PDL al Aradului, să adopte, cu greu, proiectul Mișcării Arădeane de acum aproape un an de zile: Căldură la preț corect.

Observăm că și alte proiecte ale Mișcării Arădene au fost supuse unui proces de copy+paste de către primar. Amintim:

  1. Plata parcării prin SMS.
  2. Construcția de noi parcuri pentru arădeni (zona Europa).
  3. Adoptarea Istoriei/parimoniului Aradului ca și obiect de studiu în școli.
  4. Reglementări urbanistice pentru stoparea construcției de blocuri în zonele de case.

E bine când autoritățile preiau propuneri ale societății civile. Nu e bine că refuză dialogul cu aceasta, în timp ce și le arogă ca fiind inițiative proprii. Cu toate acestea copy+paste-ul domnului Falcă nu se încadrează la plagiat așa că îi punem la dispoziție și alte proiecte pentru o nouă lectură și pentru adoptarea lor.

Comentarii

Nu inteleg de ce va mai mirati de practicile PDL si al lui Falca, care n-are nici o idee ,nu a avut si nu va avea. O tragedie pentru Arad. Si acum il cheama aici si pe MRU, zis unguent,zis "vita de Kobe" si "scoica Saint-Jaques ".

V.Oniga este destul de jignitor ce faceti, mult mai multi l-au votat pe Falca decat nu l-au votat, iar din ceea ce dvs spuneti ce spuneti, cei ce l-au votat sunt prosti dupa logica dvs. Poate ar fi inteligent sa ganditi mai mult putin inainte de a face asemenea afirmatii ;)

pret subventionat nu inseamna si pret corect! Cum de nu si-a dat nimeni seama?

Este greu de demonstrat paterniattea unei idei atata timp cat ea nu a fost brevetata,iar in domeniul despre care se discuta, important este sa se faca, nu sa se vorbeasca. Cat timp o idee buna este preluata si pusa in practica, este excelent.