Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Academia Arădeană de Lideri la Start

05.09.2011 11:00 - 12:00 · Mihnea Iuga
Foto: Florin Stana
Foto: Florin Stana

Academia Arădeană de Lideri revine în prim planul atenției publice. Proiectul Mișcării Arădene își propune să formeze o nouă generație de vârfuri în Arad, orașul nostru fiind dominat în momentul acutal de mediocritate și diletantism în mai toate domeniile de activitate.

De la anunțul deschiderii aplicațiilor, un total de 146 de persoane au completat pașii necesari pentru a face parte din Academie. Dintre aceștia, 79 au fost invitați să participe la interviurile finale.

Procesul de selecție s-a desfășurat pe baza unei grile de punctaje, conformă cu criteriile de selecție stabilite anterior demarării proiectului de către echipa de proiect a Mișcării Arădene.

Numărul de candidați permanenți admiși în program este de 20 de participanți.

Pe lângă aceștia, în program vor exista încă 4 candidați care vor primi vouchere de acces la 5 cursuri din cadrul programului, la alegere.

(Lista tuturor candidaților admiși în program se găsește în documentul atașat.

Programul va demara efectiv în data de 17 septembrie, cu un curs de dezvoltare personală, dar vor fi atinse și definirea obiectivelor, comunicarea regulilor proiectului sau crearea grupurilor de lucru.

(Lista cursurilor/activităților pentru primul an al proiectului se găsește în documentul atașat.)

Foto: Florin Stana
Foto: Florin Stana
AttachmentSize
cp_aal_5_sept_2011.pdf174.94 KB