sport

Locul 3 la Crosul și Semimaratonul Județului Arad

13.06.2012
Locul 3 la Crosul și Semimaratonul Județului Arad

Voluntarii Mișcării Arădene au făcut performanță și în acest an la Crosul și Semimaratonul Județului Arad. Organizația noastră a obținut Locul 3 pentru numărul de participanți, precum și Locul 3 la numărul de kilometri alergați. Felicităm organizatorii și pe restul participanților!

Mulțumim tuturor membrilor organizației care s-au implicat!

Florin Stana
Președinte interimar

Sergiu Vlad

Sergiu Vlad

Ma numesc Vlad Sergiu Cosmin, am 34 de ani si sunt nascut in Arad. Am terminat Facultatea de Stiinte Economice iar acum lucrez in mediul privat.

M-am inscris in Miscarea Aradeana pentru ca aici am gasit un grup de oameni impreuna cu care imi place sa cred ca am putea face niste schimbari absolut necesare orasului nostru.

Cred intr-un oras curat, plin de parcuri si oameni veseli. Cred intr-un oras caruia nu-i mai pleaca oamenii de valoare din cauza ca sunt ignorati sau chiar nedreptatiti. Cred intr-un oras in care sa se investeasca si in cultura, in educatie, in sport, nu doar in semafoare si mall-uri. Cred intr-un oras care sa-si recapete aerul aristocratic si distins de altadata.

Din aceste crezuri izvoraste dorinta de a face cat mai multe pentru comunitatea aradeana. Prin urmare, imi depun candidatura pentru un loc de membru in Consiliul Director al Miscarii Aradene.

Dan Proca

14.10.2011 · Dan_Proca
Dan Proca

Mă numesc Dan Proca , am 32 de ani, sunt căsătorit şi am doi copii. Sunt licenţiat în Ştiinţe Juridice şi lucrez în domeniul financiar-bancar ca şi consultant .

Iubesc Aradul şi în mod special unul din simbolurile acestui oraş , echipa de fotbal UTA. Din acest motiv am iniţiat şi participat la mai multe acţiuni în cadrul Suporter Club UTA în calitatea mea de membru fondator . Am decis să mă alătur Mişcării Arădene când am văzut ca sportul arădean primeşte lovitură după lovitură.

Au dispărut stadioane, inclusiv stadionul unde s-a disputat prima partidă de fotbal din România, au dispărut sau se luptă pentru supravieţuire echipele de baschet masculin şi feminin, de rugby, de handbal, de polo, inclusiv UTA se zbate în anonimat.

Vreau să schimb asta împreună cu Mişcarea Arădeană şi vreau ca Aradul nostru să redevină un centru sportiv cu sportivi de perfomanţă şi cu baze sportive moderne.

Poziţie candidatură: membru în Consiliul Director

Emite conţinut