Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Petitie pentru caldura si pe 6 Vanatori

ARAD. Mişcarea arădeană a continuat seria întrunirilor cetăţeneşti dedicate iniţiativei de a reduce preţul şocant pe care arădenii îl plăteasc pentru căldura din apartamente. Joi, Mişcarea a derulat o altă acţiune de participare civică de această dată pentru zona 6 Vânători, voluntarii organizaţiei prezentând proiectul aleşilor Cristea şi Răsunoiu celor prezenţi la întâlnire.

Petitie pentru caldura si pe 6 Vanatori

„În continuare, Mișcarea arădeană este singura organizație care întreprinde acțiuni concrete pentru a ușura situația arădenilor conectați la sistemul centralizat de termoficare. În timp ce pe această problemă unii din zona politică doar emit declarații, în această joi, voluntari ai Mișcării Arădene s-au deplasat în zona 6 Vânători pentru a prezenta cetățenilor proiectul de hotărâre care va reduce prețul Gigacaloriei plătit de populație”, se arată în comunicatul remis de organizație.

Se strâng semnături

Consilierul Claudiu Cristea a prezentat pe scurt ce presupune demersul legislativ, iar, potrivit reprezentanților organizației, „a primit susținere din partea cetățenilor care au semnat Petiția și care au promis că vor intensifica procesul de strângere a semnăturilor, pentru a arăta administrației că problema ridicată necesită rezolvare imediată”.

Cu prilejul întâlnirii cetățenești, arădenii au ținut să împărtășească din problemele administrative cu care se confruntă în zona în care trăiesc.

Nemulțumirile arădenilor

Nemulțumirile acestora sunt legate de faptul că sunt forțati de prețul mare al cheltuielilor să stea în frig și, astfel, să-și riște starea de sănătate.

O altă nemulțumire punctată de arădenii din zona vizitată de liderii Mișcării arădene a fost legată de faptul că „lucrările de dezafectare a garajelor au lăsat zona în paragină” iar o alta: faptul că lipsesc orice măsuri sau lucrări la aleile dintre blocuri, fapt ce face accesul deosebit de dificil pe timp ploios. Locuitorii s-au plâns și de faptul că se simt abandonați de administrația publică.

Și astăzi

Mișcarea arădeană continuă seria întrunirilor cetățenești pentru căldură în Aradul Nou, întrevederea urmând să aibă loc chiar astăzi, sâmbătă, 10 martie, ora 17:30, Grădinița PN nr. 26.