Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Consilierii municipali nici nu vor să discute despre renunţarea la indemnizaţie

Consilierii municipali nici nu vor să discute despre renunţarea la indemnizaţie

Consilierii municipali nu par dispuşi să renunţe la indemnizaţia de şedinţă. Aceştia au amânat de fapt răspunsul la această solicitare pe care le-a adresat-o colegul lor, Claudiu Cristea. Indemnizaţia are valoarea de 500 de lei/şedinţă/lună.

Proiectul depus de ţărănist nu a intrat pe ordinea de zi a şedinţei de ieri şi nici nu va intra în şedinţa ordinară de mâine, conform votului consilierilor. Cel mai probabil acesta va fi discutat în şedinţa care va avea loc la sfârşitul lunii viitoare. Este vorba despre lipsă de voinţă politică pentru a se solidariza, concluzionează Claudiu Cristea.

Lilioara Stepănescu, secretarul CLM, invocă motive procedurale care ar fi împiedicat introducerea acestui punct pe ordinea de zi, iar în ceea ce priveşte şedinţa extraordinară, proiectul nu ar fi putut fi adăugat decât dacă ar fi fost vorba despre o urgenţă. Cristea a ripostat însă, amintindu-le colegilor despre rectificările de buget de anul trecut, făcute în pripă, cu ocazia vizitei la Arad a premierului Emil Boc.