Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Claudiu Cristea: "O dezbatere peste care primarul şi Consiliul Local nu vor putea trece"

06.05.2010 · Orlando Toader · News-AR
Claudiu Cristea: "O dezbatere peste care primarul şi Consiliul Local nu vor putea trece"

Consilierul local Claudiu Cristea, preşedintele asociaţiei Mişcarea Arădeană consideră că dezbaterea publică legată de eliminarea unor trasee de tramvai din Arad a fost un real succes. „Peste 40 de participanţi (excluzând presa şi organizatorii) au dezbătut într-un mod foarte decent şi argumentat în favoarea neadoptării acestui proiect de hotărâre. Lor li se alătură peste 1.000 de arădeni care au semnat petiţia Mişcării Arădene, petiţie care respinge categoric acestă măsură greşită legată de transportul cu tramvaiul”, a declarat Claudiu Cristea.

De remarcat, că în sala festivă a Palatului Administrativ au luat cuvântul pe această temă peste 15 arădeni. „Dezbaterea a avut parte de păreri de bun simţ, argumentate dar ferme din partea acestora. Toţi (cu excepţia consilierulu PD-L Schill) împotriva acestei măsuri greşite iniţiate de Primarul Aradului. Am fost plăcut impresionat de faptul că arădenii se implică tot mai mult problemele cetăţeneşti. Fără doar şi poate este o dezbatere peste care Primarul şi Consiliul Local nu vor putea trece. Vor trebui să accepte, în sfârşit, părerea arădenilor”, consideră Cristea.

Cazul nu este închis. Mişcarea Arădeană continuă strângerea de semnături pentru petiţia iniţiată în acest sens, atât online cât şi pe tabele tipărite. „Îi rog pe toţi cei afectaţi de această măsură să ni se alăture. Curaj, vom reuşi!”, a mai spus Claudiu Cristea.