Înscrie-te la Academia Arădeană de Lideri - ediția a 3-a

Înscrie-te la Academia Arădeană de Lideri - ediția a 3-a

Academia Arădeană de Lideri este un proiect educațional inițiat de Mișcarea Arădeană, care are ca scop formarea unei noi generații de elite în Arad, tineri care să schimbe orașul în bine și să-i redea strălucirea pe care o avea odinioară.

Programul are o durată de 2 ani și jumătate și constă în cursuri, workshop-uri și proiecte practice. Frecvența cursurilor este de 1zi/lună, într-una din zilele de sâmbătă ale lunii. Între modulele de curs au loc workshopuri, proiecte practice, dezbateri pe teme de lectura obligatorii și alte activități. 

La finalul programului participanții vor prezenta o lucrare de dizertație cu tema: "Contractul meu cu Aradul".

Mai multe detalii despre proiect puteți citi în documentul atașat, pe pagina proiectului:

Pateneri ai proiectului: Ascent Group, BNBCoca-Cola Hellenic, DJTS Arad, UVVG Arad. Partneri media:Arad-CultureBaricada TV, InfoTVNews-AR, Party AradTV-Arad.ro, Vestic și WestTV.

Dacă doriți să aplicați pentru un loc în acest proiect trebuie ca în intervalul 1 octombrie - 30 noiembrie 2013 să completați formularul de înscriere de mai jos, respectiv să atașați un CV în format european.

La finalul perioadei de înscrieri veți fi contactat. Candidații pre-selecționați în urma aplicațiilor vor fi invitați la un interviu de selecție.

Pentru alte detalii ne puteti contacta la sediul  Mișcării Arădene sau prin intermediul formularului de contact de pe site.

Vă mulțumim! Mult succes!

Date personale

Atașați o poză tip portret

Atașează-ne CV-ul tău, în format european. Formate acceptate: RTF, ODF, PDF, DOC, DOCX

AttachmentSize
prezentare_editia_3_aal.pdf138.12 KB