Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

112 - Salvați România! Miting pentru demnitate

18.01.2012 17:00 - 19:00 · Mihnea Iuga
112 - Salvați România! Miting pentru demnitate

Miercuri, 18 ianuarie 2012, ora 17, pe platoul din fața Primăriei, Societatea Civilă anunță organizarea unei manifestări de protest împotriva distrugerii sistemului de urgență și a noii Legi a sănătății (proiectului legislativ privind organizarea și funcționarea sistemului sanitar).

Chemăm organizațiile, asociațiile, sindicatele, societatea civilă și pe toți cetățenii Aradului să se alăture manifestului pașnic organizat miercuri. Sunt bineveniți toți cetățenii, indiferent de convingerile lor politice însă – în același timp – cerem tuturor participanților să nu politizeze într-un fel sau altul evenimentul.

Manifestația noastră de protest se va desfășura pașnic, cu respectarea legislației în vigoare. În acest sens, în baza legii, au fost depuse azi, 13 ianuarie 2012, în termen legal, la Primăria Arad, toate documentele necesare în numele organizației Mișcarea Arădeană.

Confirmați participarea la protest AICI.

Comentarii

sal. poate nu se va mai aproba adunarea deoarece proiectul de lege a fost retras de catre guvern

Ideea e ca nu numai pentru SMURD trebuie sa iesim in stada.
Avem taxe si impozite multe si foarte mari raportate la venituri
Avem taxa auto nesimtita,cum nu mai gasesti nicaieri in Europa,o taxa impusa de cei ce au interese in industria auto si banci
Avem venituri de lumea a treia
Avem guvernanti care calca in picioare cele mai elementare drepturi ale omului
Avem resurse naturale imense exploatate de altii in folosul strainilor si noi platim facturi uriase la curent,gaz,benzina...
Avem o mafie generalizata in administratie
Avem....

Daca tot avem atatea eu zic sa iesim in strada!!!