Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Ne-am ținut de promisiuni

13.12.2010 11:00 · claudiu.cristea
Foto: Florin Stana
Foto: Florin Stana

Conferința de presă a fost susținută de Claudiu Cristea, președintele organizației, Cosmin Galu, vicepreședinte, și Mihnea Iuga, responsabil cu presa. Din partea presei locale au participat Simona Butaru (Jurnal Arădean), Monica Tulcan (Glasul Aradului), Diana Mariș (InfoTV), Emilia Rufu (Nyugati Jelen), Izabela Vekas (TV Arad), Liliana Brad (România Liberă), Sorin Trocan (Ziua de Vest). Subiectul conferinței de presă a constat în prezentarea bilanțului ultimei jumătăți de an al Mișcării Arădene.

Rezultatele înregistrate în ultimele 6 luni demonstrează că am fost alături de Arad și ne-am îndeplinit promisiunile făcute încă din vară. Dintre reușitele noastre dorim să menționăm recâștigarea libertății de adunare și asociere, cu ajutorul juriștilor noștri, prin abrogarea abuzivei Dispoziții 2475/2008 a primarului Gheorghe Falcă. Am fost de asemenea alerți în combaterea hotărârilor inechitabile privind monopolizarea publicității de către municipalitate pe următoarea decadă, dar și în lupta pentru păstrarea valorilor culturale, cum este Corul Filarmonicii, și a monumentelor istorice ca Podul Traian.

Anul 2010 ne-a oferit și neizbânde. Activitatea noastră se bazează pe voluntariat, iar asistența specialiștilor este condiționată de timpul și intensitatea implicării acestora. Dar nu ne lăsăm descurajați, iar aceasta s-a văzut cel mai bine în ultima jumătate de an în care ne-am dezvoltat și am pășit într-un plin proces de maturizare, concretizat prin răspunsurile (”Arad, dragostea mea”, ”Academia de Lideri”, etc.) cu care am venit în întâmpinarea arădenilor.

Stăm în continuare alături de locuitorii Aradului în promovarea valorilor democrației, drepturilor omului, civismului, culturii, prosperității și decenței. Încurajăm toți arădenii să retransforme orașul într-un loc în care îți face plăcere că trăiești.

Foto: Florin Stana
Foto: Florin Stana
Foto: Florin Stana
Foto: Florin Stana
Foto: Florin Stana
Foto: Florin Stana
Foto: Florin Stana
Foto: Florin Stana
AttachmentSize
bilant-decembrie.pdf58.23 KB