Participăm și susținem marșul bicicliștilor

Participăm și susținem marșul bicicliștilor

Sâmbătă, 8 mai 2010, ora 15, Mișcarea Arădeană va lua parte la marșul bicicliștilor arădeni. Ne alăturăm astfel inițiativei mai multor asociații (Alternativa Civică, Respiră Verde, Lunca Mureșului, ATM, Arad ID, Argus) prin care dorim să atragem atenția autorităților asupra necesității organizării de piste speciale destinate bicicletelor și realizării de dotări specifice.

Organizația noastră este preocupată de rezolvarea problemelor de trafic și poluare din Municipiul Arad. Considerăm că problema facilitării transportului cu bicicleta este complementară transportului în comun cu tramvaiele sau alte mijloace nepoluante. Acestea sunt probleme reale și critice pe care Primăria trebuie să le adreseze cu responsabilitate și de urgență deoarece afectează confortul urban și calitatea vieții în Arad.

Facem un apel la cât mai mulți arădeni să participe sâmbătă la această acțiune civică. Să o facă pentru a-și spune punctul de vedere dar și pentru o porție de mișcare... întotdeauna binevenită.

Detalii:

  • Data, ora: Sâmbătă, 8 mai, între orele 15-17
  • Punct de plecare: Platoul din faţa Casei Sindicatelor, la Pădurice
  • Traseu: str. Coposu, Piaţa Drapelului, str. Petru Rareş, DN 7 sens giratoriu, str. Petru Rareş, Bulevardul Revoluţiei, Piaţa Gării, Calea Aurel Vlaicu, Piaţa Fortuna, Calea Aurel Vlaicu, Calea Victoriei, str. G. Coşbuc, str. Horia, Bulevardul Revoluţiei, Piaţa Avram Iancu, Bulevardul Revoluţiei.