Participăm pentru al 3-lea an la Marșul Bicicliștilor

Mișcarea Arădeană se înscrie pe lista organizațiilor care susțin Marșul Bicicliștilor de la sfârșitul lunii mai.

Duminică, 27 mai 2012, ora 16, Mișcarea Arădeană va lua parte pentru al treilea an consecutiv la marșul bicicliștilor arădeni. Susținem astfel o componentă tot mai semnificativă a populației orașului Arad, utilizatorii bicicletei, în favoarea cărora dorim să atragem atenția autorităților asupra necesității organizării de piste speciale destinate bicicletelor și realizării de dotări specifice.

Organizația noastră este preocupată de rezolvarea problemelor de poluare și de trafic din Municipiul Arad. Considerăm că problema facilitării transportului cu bicicleta este complementară transportului în comun cu tramvaiele sau alte mijloace nepoluante. Acestea sunt probleme reale și critice pe care administrația trebuie să le adreseze cu responsabilitate și de urgență deoarece afectează confortul urban și calitatea vieții în Arad.

Facem un apel la cât mai mulți arădeni să participe duminică la această acțiune civică. Să o facă pentru a-și spune punctul de vedere dar și pentru o porție de mișcare... întotdeauna binevenită.

Detalii organizatorice:
Data, ora: Duminică, 27 mai, între orele 16:00 - 18:00
Punct de plecare: Piața Avram Iancu, la ora 16:00
Traseu: Piața Avram Iancu, Bulevardul Revoluției, Calea Lipovei, sensul giratoriu Selgros, Calea Lipovei, strada Petru Rareș, sensul giratoriu Metro, strada Petru Rareș, Calea Aurel Vlaicu, Calea Victoriei, strada Coșbuc, strada Horia, Piața Revoluției, Piața Avram Iancu.