Învățăm de la cei mai buni

Învățăm de la cei mai buni

În această sâmbătă are loc cel de-al 2-lea modul al Academiei Arădene de Lideri. Tema principală, ”Dezvoltarea abilităților de Leadership”, va fi suplimentată cu un workshop pe tema ”Scopul Guvernării”. Acest workshop este susținut de domnul Seth Cropsey, reputat expert american pe probleme de strategie, afaceri externe și media.

Recent numit consilier pe probleme de strategie și politică externă a lui Mitt Romney (unul din candidații cei mai bine cotați la Președenția S.U.A.), domnul Crospey va interacționa în acest weekend cu participanții la proiectul Mișcării Arădene.

Printre pozițiile ocupate de-a lungul anilor de dl. Seth Cropsey mai menționăm: subsecretar de stat pe probleme militare în Guvernările Ronald Reagan și George W. Bush, Director de Politici al Vocii Americii, director al International Broadcasting Bureau, senior member al Hundson Institute și autor a numeroase publicații pe teme de diplomație și politici militare.

De experiența sa vastă vor beneficia cei care și-au dorit să se implice în construcția durabilă a orașului nostru, și au decis să facă parte din Academia Arădeană de Lideri. Putem spune că suntem onorați de a învăța de la cei mai buni!

Comentarii

We must 'Remember when we see a man at the top of a mountain, he didn't fall there.'

We must 'Remember when we see a man at the top of a mountain, he didn't fall there.'