Academia Arădeană de Lideri prelungește termenul-limită pentru înscrieri și dezvăluie noi surprize

Seth Cropsey
Seth Cropsey

Datorită numărului mare de aplicații primite în ultimele zile, Academia Arădeană de Lideri a decis prelungirea termenului limită pentru înscrieri cu încă 3 zile, până pe data de 30 iunie, ora 24.00, restul calendarului râmânând nemodificat. Cei care vor să facă parte din proiectul multi-anual al Mișcării Arădene sunt rugați să intre pe website-ul Asociației: www.miscarea-aradeana.ro/academia și să urmeze instrucțiunile de înscriere.

Totodată, începând cu această săptămână, Mișcarea Arădeană începe să prezinte personalitățile implicate în proiect

Un prim membru al Board of Advisors al Academiei Arădene de Lideri este dl. Seth Cropsey. Apreciat expert american în politică, diplomație, securitate internațională și media, acesta va consilia echipa de proiect a Mișcării Arădene cu privire la temele abordate.  Totodată dl. Seth Cropsey se va implica și ca formator în cursurile Academiei Arădene de Lideri. Fostul Director de Politici al Vocii Americii va pregăti arădenii cu calități de lideri pe teme de strategie, comunicare și relaționare cu mass-media.

Printre pozițiile ocupate de-a lungul anilor de dl. Seth Cropsey mai menționăm: fost subsecretar de stat pe probleme militare în Guvernările Ronald Reagan și George W. Bush, fost director al International Broadcasting Bureau, senior member al Hundson Institute și autor a numeroase publicații pe teme de diplomație și politici militare.