Bogdan Proca

26.10.2011 · anca.vesa
Bogdan Proca

Mă numesc Proca Bogdan, am 31 de ani, m-am născut, am studiat și mi-am întemeiat o familie în Arad.

Sunt de profesie Economist și am obţinut un master în Managementul și Marketingul firmei. În prezent lucrez ca și consultant vanzari pentru firmele ce doresc să pătrundă pe piața din România.

Îmi iubesc orașul în care m-am născut și în care trăiesc. Din păcate, am observat că in ultimii ani orașul nostru a devenit un oraș poluat şi spaţiul verde este uneori asaltat de betoane şi borduri. Trebuie să ne gândim la sănătatea noastră şi a copiilor noștri atunci când în numele dezvoltării sunt distruse zone verzi.

De aceea am ales să mă alătur Mișcării Arădene și pot să spun că am participat la foarte multe proiecte de responsabilitate sociala: Cadouri de la copii pentru copii, Primăvara Civică precum şi la multe proiecte legate de mediu sau sănătate: Marșul biciclistilor, Activitate de împădurire in zona Parcului Natural Lunca Mureșului, Săptămâna pământului, Let*s do it Romania etc. Am militat împotriva tăierii in mod abuziv a teilor din centru și a arborilor ornamentali din Parcul Europa.

Sunt convins că noi, cei din Mișcarea Arădeană, împreună cu voi putem să schimbăm ceva. Eu am decis să spun STOP INDIFERENȚEI și să mă implic activ în viaţa publică a oraşului nostru!