Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

florinstana's blog

Participăm la ”Crosul și semimaratonul județului Arad, ediția 2012”

30.05.2012 · florinstana
Participăm la ”Crosul și semimaratonul județului Arad, ediția 2012”

Dragi colegi,

După cum probabil știți, în această sâmbătă are loc evenimentul sportiv "Crosul și semimaratonul județului Arad".

Vă invităm așadar să formăm aceeași echipă redutabilă, ca de fiecare dată și să participăm în număr cât mai mare la acest eveniment. Pentru a putea repeta sau chiar depăși prestația de anul trecut, când Mișcarea Arădeană a ocupat locul 3 în rândul organizațiilor, am rugămintea să vă înscrieți în competiție în număr cât mai mare, menționând la Structura reprezentată: Asociația Mișcarea Arădeană.

Vă mulțumesc de pe acum pentru implicare și vă doresc o participare cât mai frumoasă sâmbătă!

Florin Stana
Președinte interimar

 

Haine pentru Adăpostul de Noapte

20.04.2012 · florinstana
Haine pentru Adăpostul de Noapte

Membrii Mișcării Arădene s-au deplasat ieri după-masă, într-o acțiune caritabilă inițiată de Academia Arădeană de Lideri, la Adăpostul de Noapte. Aceștia au donat 25 de saci de haine colectate de la prietenii și simpatizanții organizației.

Azi am plantat pentru viitor

26.03.2011 · florinstana
Azi am plantat pentru viitor

Mişcarea Arădeană a participat astăzi la activitatea de împădurire, organizată de partenerii noștri Respiră Verde și Parcul Natural Lunca Mureșului.

A fost un eveniment care a mobilizat numeroşi entuziaşti, membri şi simpatizanţi a numeroase ONG-uri din Arad, elevi ai Colegiului Naţional Elena Ghiba Birta, studenţi şi membrii ai AIESEC Arad, precum şi mulţi alţii. S-au plantat peste 1000 de puieţi din specia stejar, în două locaţii din pădurea Ceala.

La finele acţiunii, Mişcarea Arădeană i-a răsplătit pe cei care au muncit pentru un viitor mai curat şi mai sănatos cu un foarte gustos gulaş.

Mulţumim tuturor celor care au luat parte la eveniment, în numele arădenilor care astfel vor avea în preajmă mai mulţi copaci, pentru a se bucura de umbră si aer proaspăt.