Acest site este arhivat. Toate funcționalitățile interactive sunt dezactivate.

Final de an la Serile Mișcării Arădene

07.12.2012 18:30 - 20:30 · florica.sarca
Final de an la Serile Mișcării Arădene

Vă invităm la Serile Mișcării Arădene

  • vineri, 7 decembrie 2012, ora 18:30
  • la Café Clasic 1890 (P-ța Mihai Viteazul nr. 1)

Înainte de Sărbători, dedicăm o seară "de suflet" proiectelor dăruite cu drag comunității de către Mișcarea Arădeană.

La fiecare sfârșit de an este bine să privim în urmă cu reverență la toate câte au trecut cu bine peste noi, să luăm aminte la lecțiile alegerilor mai puțin reușite și să construim speranțe, planuri și repere pentru anul care vine.

Proiecte de valoare cum sunt 'Arad, dragostea mea', 'Academia Arădeană de Lideri' și 'Serile Mișcării Arădene' au dobândit semnificație în viața comunității, și totodată aprecierea, atașamentul și implicarea a tot mai multor arădeni inimoși cărora 'le pasă'.

Și fiindcă fiecare dintre noi va avea câte ceva de spus, vom avea nevoie de un moderator iscusit. Cine altcineva decât Adela Cristea?

Vă așteptăm cu drag.

Comentarii

Chiar daca nu am participat la toate desfasurarile Miscarii aradene ,am urmarit cu interes si placere unele activitati care mi-au bucurat sufletul si mandria de aradean Felicitari pentru tematica diversa abordata ,pentru toate varstele ,chiar toate categoriile sociale .D-na Adele Cristea" a colorat" si insufletit atmosfera intotdeauna.M-am bucurat de actiunile care se referea la educatia ecologica ,estetica si fizica a tinerilor aradeni .,D-nul Claudiu Cristea si prietenii lui fiind in primele randuri la concursurile si intalnirile sportive. Va doresc pentru 2013 ,o mai larga participare,tematici diverse interesante care sa incolteasca in sufletul copiilor,tinerilor ,aradenilor sentimentul mandriei si dragostei pentru Arad .La multi ani cu succese si bucurii.